lørdag 19. juni 2010

Grissini




Deilige grissini til å ha på sommerbordet...perfekt til tapas.
ca 40 stk
1/2 pk (a 50g) gjær
2dl vann
2ss olje
1ts salt
1ts paprikapulver
1 egg
2 dl ferskrevet parmesanost
5-6dl durumhvete eller hvetemel
Rør ut gjær i vannet. Tilsett olje,salt,paprikapulver,egg,ost og nesten alt melet. Arbeides sammen på maskin i ca 3 minutter. Dekkes og heves i en time. Ta deigen på bordet og elt smidig. Del i 40 biter og rull til ca 25 cm lange pølser.
Legg på bakepapir og la stå i 10 minutter før de settes i ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter. Avkjøles på rist.
Nam nam nam!!!

1 kommentar:

  1. De der så veldig gode ut!!!

    Tror jeg må "låne" oppskrifta di en gang.

    klem

    SvarSlett